Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 20 juli 2012

Verkeerd moment

Os, je hebt alweer een verkeerd moment uitgekozen voor je recordpoging Pergola Zitten...
Jawel, want het is over een uurtje al etenstijd en om je record te verbreken zou je dan nog meer dan anderhalf uur daarboven moeten blijven zitten.
Nee, je weet dat onze oudjes op tijd willen eten en het niet zouden accepteren wanneer ze op jou zouden moeten wachten, en jijzelf kunt het openen van een gourmetblikje niet weerstaan, dat weet je best.
Dus wat gaat het worden, Os? Je wilt er nog even over nadenken? Goed hoor knul, we spreken je later wel weer. Ja, we hebben een mooie foto van je gemaakt en je staat er weer goed op. Dag lieverd!

4 opmerkingen:

Wad Woord & Wol zei

Dappere doorzetter!

Annemieke zei

Ergens dit jaar gat het nog lukken! Een nieuw record komt vanzelf

Ricardo zei

Tank uitkijkpost commandant Luitenant-Kolonel Os van de Uit te L. rechterflank rust hoog en droog uit nu het Leopard wielhuis blank staat.

katja zei

Ach, wat heeft ie toch een schattig koppie!