Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 27 juli 2012

Kort nieuws: Luna op pad en Wamy snackt weer bij

Gisteren zagen wij sinds tijden Luna weer eens door de Katbladstraat sjokken. Zij leek geen duidelijk doel voor ogen te hebben, en toen wij haar naam riepen keek zij niet op of om. Haar buik zwabberde behoorlijk heftig en het lopen in een rechte lijn ging haar maar moeilijk af. We volgden haar een stukje, maar toen we zagen dat ze veilig in de Kruidentuin was gearriveerd waren we gerustgesteld; vanaf daar was de afstand tot haar eigen voordeur tenminste weer te overzien.

Daarstraks, toen wij terugkwamen van een boodschapje, zagen wij Wamy uit het luik van Charli naar buiten stappen. Hij had het erg druk met het aflikken van zijn snuit en vandaar ook dat wij vermoeden dat hij weer eens even flink had bijgesnackt. Toen wij aan hem vroegen of het had gesmaakt, keek hij ons verbaasd en zeer appelig aan.

Tot zover dit korte, maar zeer belangrijke nieuws.

2 opmerkingen:

Partij voor de Mensen zei

Het is begrijpelijk Mej. Katblad.
dat de eventuele haarleden van de Verenigde Socialistiese Haarfabrieken Partij U inderdaad in sommige politiek gevoelige zaken verbaasd en appelig aankijken.
Maar dat zegt toch verders niets zeg maar over hun intentie.
Groet, Partij voor de Mensen

tante sjaan zei

Nog iemand met last van de warmte zeker?