Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 19 juli 2012

Ik verdien het gewoon...

De Boez:
Het is toevallig zo dat ik pas weer heb herondekt dat een stoel aan of onder onze grote tafel nog niet zo'n gekke plek is om op te gaan rusten, en dan vooral als we bezoek hebben van een bekende.
Ik laat mij over het algemeen namelijk niet zomaar uitgebreid aaien omdat ik het daar te druk voor heb, maar als er wat aan het weer mankeert (zoals de laatste tijd: regen, wind, kortom hondenweer), en ik mijn werkzaamheden buiten toch niet kan uitvoeren, is zo'n stoel geen gek alternatief.Het moet natuurlijk niet te druk zijn met mensen op de redactie, want dat trek ik namelijk niet en in zo'n geval kies ik toch liever voor het grote bed.


Overigens, het schijnt niet onaangenaam te zijn mij te aaien gezien de lieve woordjes die me toegefluisterd worden en de tijd die men voor mij uittrekt. En daarnaast is het natuurlijk ook zo dat ik het gewoon verdien. En daar laat ik het voor dit moment even bij.

3 opmerkingen:

Wad Woord & Wol zei

Zo is het Boez!

ina zei

Helemaal mee eens, lekker ding.

Fritz zei

Met dat blafbeestenweer loop je buiten ook geen Nagelkruidkleefzaadjes op en zo mispoes je natuurlijk ook, als ze eenmaal uitgekleefd zijn, die kleefzaadjes, de zachte strelingen mis van de borstel van Mevr. Katblad. Wat een flutzomer.