Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 3 juni 2011

Lawaai

Helaas, het is aan onze gevel zo'n kabaal (schuren - met machines - van de kozijnen), dat mevrouw Katblad zich niet kan concentreren en geen stukkies kan schrijven.
Maar dat is het ergste niet, nee, de haarfabrieken zijn totaal overstuur door het lawaai. De oudjes hebben zich op diverse plekken verstopt, Cera is vanochtend naar de Kroeg gegaan (denken we) en daarna hebben wij haar niet meer gezien, en de Boez is vermoedelijk over de daken aan het zwerven.
Zodra het rustig is, gaan wij weer aan het werk. Het zijn erg moeilijke dagen voor de voltallige redactie, maar als de buitenboel weer opgekalefaterd is, hebben wij er 5 jaar lang geen omkijken meer naar. Hopen wij tenminste....

2 opmerkingen:

Annemieke zei

Sterkte er maar mee aan de voltallige redactie! Krijgt u wel weekend, of gaan ze dan ook door?

ina zei

Sterkte allemaal!