Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 21 juni 2011

Wel zo rustig

Thassos de Terraskat was weer eens op bezoek in de Katbladbuurt, maar zijn verblijf was maar kort.
Hij kwam vanaf de Gevaarlijke Weg de Katbladstraat in, stak over bij het Zooiplein en hield geen enkele keer halt. Wel keek hij even om toen wij hem riepen, maar maakte direct duidelijk dat hij niet van plan was om een interview te geven of voor onze camera te po(e)seren.


Wel, dat was erg jammer dus.
Wij hadden namelijk aan Thassos willen vragen of hij nu wel of niet de Schrik van de Buurt is, en bij een bevestigend antwoord hadden wij hem willen vertellen dat hij zich dan echt vaker zou moeten laten zien.
Maar daar kwam het dus niet van.
Wij begrijpen best dat Thas het erg druk heeft met zijn werk in het restaurant, maar je moet nu eenmaal keuzes maken omtrent de invulling van je vrije tijd en gewoon toegeven wanneer je die liever bijvoorbeeld al slapend, klooiend of zooiend doorbrengt.
Nee, het ziet er niet naar uit dat wij op dit moment in de Katbladbuurt beschikken over een "Schrik van de Buurt", en ook niet dat Thassos ambitie genoeg heeft om die rol op zich te nemen.
Wel zo rustig, eigenlijk....

Geen opmerkingen: