Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 16 juni 2011

Tien seconden...

Wamy:
Mevrouw Katblad, heeft u even? Ik heb namelijk een klacht betreffende de noodvoorzieningen. Nee, ik heb nog niet het genoegen gesmaakt gebruik te maken van uw Bungalette of Schuilhut, maar juist daarmee heeft mijn klacht te maken. Ja, alsdat er geen diner of ontbijt bij wordt geserveerd inderdaad. Wel, er staat een bakje bij, maar daar zit slechts water in, en water is er al genoeg in de omgeving dus daar zit ik persoonlijk niet op te wachten. Trouwens, op dat schuilen eigenlijk ook niet. U zag mij vannacht in de regen lopen? Dat kan wel kloppen inderdaad. Als ik daar last van zou hebben, zou ik wel onder een wielhuis kruipen of elders een droog plekje zoeken. Uw Schuilhut of Bungalette is zonder een bakje met brokjes helemaal niet aantrekkelijk voor mij, dat heeft u goed begrepen. Vandaar dus mijn klacht, heh? Ja.
U weet niet goed wat u met mijn klacht aanmoet? U serveert uit principe geen maaltijden buiten?
Wel, in dat geval zou ik maar even gaan stofzuigen als ik u was. Of boven bedden opmaken, boodschapje doen, toiletbezoek, u weet wel. Ja, aan een klein minuutje heb ik wel genoeg want ik ben een geoefend brokjesjatter. Maar u kunt natuurlijk ook gewoon even op uw stoel blijven zitten en uw ogen dichtdoen. 15 seconden dan? 10?

3 opmerkingen:

ina zei

Wat is hij toch een heerlijke donderstraal. Het valt me nu pas op dat Wamy best grote oren heeft.

Betty zei

Wamy lijkt toch wel erg op een Abessijn, "de stille jager".
Dag in dag in stilte op jacht
mooie foto mevr.K

Hans zei

Abessijnen hebben een groot territorium, wat betreft klopt dat Wamy! Maar ik vind je zo een mooie en lieve kat (sorry mevrouw Katblad) dat ik wil vragen in de buurt van je huis te blijven. Mijn lease ras-abessijn is helaas doodgereden op de Burggravenlaan!