Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 2 juni 2011

Buikpijn?

Wamy:
Ze hebben het Poezenloket dichtgegooid en een raar bouwwerk voor de deur gezet. Bovenop dat bouwwerk zit een mens lawaai te maken, en er komen kleine stukjes uit de lucht vallen. Volgens mij is het hier niet pluis bij de redactie van het Katblad. Maar ik heb honger en moet en zal daar binnen komen voor een paar brokjes, heh? Gaat me lukken ook!
En inderdaad, we hadden het kunnen weten. Wamy wist binnen te dringen (gewoon door het luikje) en mevrouw K. had het niet in de gaten. Bovendien waren de bakjes met brokjes nagenoeg leeg. Maar Wamy vond iets anders op het aanrecht: een bak met een restant pannenkoekenbeslag. Ook daar wist hij wel raad mee. Toen we gekletter hoorden en eens gingen kijken, had hij het beslag - nog goed voor zeker twee pannenkoeken - nagenoeg helemaal opgelebberd. Wij hopen dat hij daarna geen buikpijn heeft gekregen - of erger! 

4 opmerkingen:

Hans zei

Die buikpijn zal wel meevallen, de mijne zijn ook dol op pannekoekenbeslag!

katja zei

Nou, al dat 'rauwe' meel en die melk lijkt me toch niet echt gezond... Maar goed, van de melk gaat ie aan de dunne terwijl het meel 'verstopt' dus de combinatie heft mekaar misschien wel op ;-)

Inge zei

Wamy zal wel lekker geslapen hebben na zo'n verzadigend maaltje.:)
Ik heb hem vanavond nog gespot op het terras van Poezemans en hij zag er zeker niet ziek uit hoor.

ina zei

Oliebollenbeslag is nog lekkerder, vooral als er ook rozijnen in zitten.