Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 1 juni 2011

Ontbrekende foto's vorig bericht (en nog tegoed)

De Os bij ons op de bank dus, in diepe rust en met zijn oogjes stijf dicht. Een bekkie om te zoenen.
Geheel ontspannen, en staartje netjes tussen de pootjes gevouwen.
Het is heel erg moeilijk om van zo'n schattig, zacht buikje af te blijven, en dus moest mevrouw Katblad hem daar even aaien. Natuurlijk werd Os er wakker van (maar wel een aangename manier van ontwaken, heh?)...... en even later moest hij dan toch naar buiten. Maar hij weet dat het zo gaat en moet. Hij heeft er dan ook minder moeite mee dan mevrouw K., al probeert hij wel vaak zijn vertrek zo lang mogelijk uit te stellen.

2 opmerkingen:

Annemieke zei

Ook schattig!
Alleen is die onderste iets minder elegant...

Hans zei

Wat een gelukzalige blik heb je Os!Wat ben jij een opportunistische schurk. Als ik je baas was (Ja, ik zeg bewust je baas en niet je personeel!) zou ik je een paar weken huisarrest geven! Niet eten bij Mevrouw Katblad, niet je door je buren van het dak laten redden etc! Gewoon lekker achter de geraniums!