Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 7 juni 2011

Thuiskomst

Loesie was naar de camping geweest en vond het helemaal niet zo leuk om weer thuis te zijn. Nee, want op de camping mag ze bomen klimmen, en thuis zit ze maar weer achter het raam te koekeloeren. En op de camping zijn haar mensen steeds in de buurt, en als ze thuis is zijn haar mensen aan het werk. Loessie zou dus het liefst altijd op de camping verblijven, maar dat kan nu eenmaal niet heh? Nee......


Voor de drie blafbeesten geldt natuurlijk hetzelfde; ook zij kunnen zich helemaal uitleven in de vrije natuur.
Maar goed, het hele stel werd uit het wielhuis geladen en rond de buitentafel gepositioneerd, tot alle spulletjes in huis gebracht waren en ook de beesten naar binnen konden.Eén en ander werd gadegeslagen door Oscar en mevrouw Troy, want de thuiskomst van Loesie en haar huisgenoten was een heel spektakel.

Tot zover dit zeer belangrijke nieuws dus.
Geen opmerkingen: