Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 21 juni 2011

Vergeefs wachten

Tot onze verbazing zagen wij Igor 's middags op het balkon zitten.  Ja, wij waren verrast omdat wij hem al een tijd niet meer hadden gezien, maar wel hadden gehoord dat Igor tegenwoordig voornamelijk 's nachts buiten is, dan "leeft", en overdag ergens binnen ligt te snurken.
Wij riepen Igor, maar hij keek niet eens onze richting uit.

Toen wij nogmaals riepen ging Igor het dak op, en even hoopten wij dat hij via het huis van de Borderliner naar ons toe zou komen. Maar ons wachten was vergeefs, Igor liet zich niet meer zien.

3 opmerkingen:

ina zei

Misschien was Igor gevlucht voor het zuigmonster.

Dennis zei

Igor zit bijna elke nacht in de hoftuin, laatst nog in gezelschap van Iwan en waarschijnlijk met Caja op het muurtje van de borderliner. Niet vaak gezien dus ben niet zeker. Was wel verbaasd dat Iwan weer om snoepjes kwam bedelen na maanden afwezigheid.

ina zei

Fijn om te horen dat Iwan weer om snoepjes komt vragen. Hij is nog niet helemaal de oude, maar het gaat wel beter met hem. Caja is klein en zwart en ze gaat volgens mij nooit van het muurtje af.