Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 23 juni 2011

Boez en Oscar

Ja, de Boez wilde wel eerst goed controleren of het helemaal droog was voordat hij naar buiten ging, terwijl Os dat minder belangrijk vond en sneller uit het Poezenloket sprong.
Maar waarom deze foto?
Wel, het is maar zelden dat er twee haarfabrieken samen op de vensterbank van het loket zitten, en mocht dat toch een keer gebeuren dan komt daar steevast heibel van. Wellicht heeft dat te maken met kwetsbaarheid en een gevoel van onveiligheid; daar zittende kun je van voor en achteren aangevallen worden, maar je kunt verder geen kant uit, toch? Vandaar dat er vaak klappen vallen als er toevallig twee katten op hetzelfde moment op het idee kwamen in het raam te gaan zitten. Maar de vriendjes maken dus nooit ruzie op de vensterbank. En dat wilden we even aan u kwijt.

1 opmerking:

Annemieke zei

Ze hebben toch een hoog Jut en Jul gehalte samen :)