Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 6 juni 2011

Nieuwe buurtbewoner?

Op weg naar huis zagen wij aan het eind van de Katbladstraat opeens een nieuwe buurtbewoner voor een raam zitten. Nee, deze hadden wij nog niet eerder gezien!
Het kan natuurlijk best zo zijn dat hij/zij slechts op bezoek is of hier voor een poosje logeert, maar wij hopen natuurlijk dat hij/zij onze buurt komt verrijken!


Wel, nieuwsgierig was deze haarfabriek zeker, en toen mevrouw K. dichterbij kwam, bleef zij/hij gewoon in de vensterbank staan en bekeek wat mevrouw K. verder nog van plan was.
Maar dat was niet veel op dat moment, want ze was op weg naar huis, zoals wij dus al eerder vermeldden.Maar uiteraard zullen wij snel terugkomen bij dit huis voor een interview met dit mooie exemplaar,
en het ziet ernaar uit dat dit ventje of meisje daar geen bezwaar tegen zal hebben!
Gezien het feit dat hij/zij een bandje heeft met belletje en/of kokertje, nemen we aan dat het hier geen binnenkat betreft en dat zij/hij dus, na voldoende aan het nieuwe huis te zijn gewend, vanzelf wel eens in de Katbladstraat zal gaan verschijnen.
Wij kunnen dat moment bijna niet afwachten!

5 opmerkingen:

Inge zei

Wat een leukerd!

ina zei

Hij lijkt een beetje op Murphy (koeienpoes), alleen had die eyeliner. Een leuke kat, ik gok op een hij.

Hans zei

Wat het wel of niet is, nieuwsgierig is wel!

Hans zei

In ieder geval zit hij/zij niet achter de geraniums. . . Het zijn orchideeen

Inge zei

Nee Hans, de poes/kater zit TUSSEN de orchideen. :)