Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 29 juni 2011

Mededeling

Wilt u een reactie plaatsen naar aanleiding van onze berichten? Dat moedigen wij alleen maar aan want dan weet mevrouw Katblad tenminste zeker dat het Katblad nog gelezen wordt! (En de andere lezers vinden het ook leuk om uw reacties te lezen, nemen wij aan.)
Alleen is het niet zo handig om te reageren op berichten die (bijvoorbeeld) ouder zijn dan een week, in die zin dat (behalve mevrouw K.) er weinig mensen zijn die die reacties dan nog lezen. De meeste fans van dit blad volgen de berichten namelijk zeer frequent, en bladeren zodoende niet meer zo ver terug....
Hebt u een wat langer of persoonlijker verhaal, dan is het aan te raden om dat via de gewone mail aan ons te zenden.

2 opmerkingen:

Dennis zei

Is er geen optie om de laatste reacties als link ergens in de linker kolom te zetten? Dan raken de
nieuwe reacties op (zeer) oude artikels niet 'zoek'.

de redactie zei

Helaas Dennis, dat gaat dus niet....