Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 28 juni 2011

Naast de thijm

De oude dame Poekie had ondanks de warmte haar huis verlaten, en zat in de Kruidentuin naast de thijm maar vóór de dragon een dutje te doen toen wij langskwamen.
Ja, zij zag er best goed uit en reageerde alert toen Oscar voorbij liep. Nee, Poekie haalde niet uit maar liet wel een luid gegrom horen; Oscar deed alsof hij haar niet zag of hoorde.
Daar wij de oude dame niet verder van streek wilde maken, besloten wij niet te blijven rondhangen.

Wel bedacht mevrouw K. weer eens dat de Kruidentuin niet meer zo spannend is sinds het vertrek van Mini. Het was dat nu Poekie daar lag te doezelen, maar verder is de tuin wel erg nadrukkelijk leeg, en elke keer als wij het pad opkomen, beseffen we (met een beetje pijn in het hart) dat wij Mini hier nooit meer zullen tegenkomen.
Hoe zou het eigenlijk met haar gaan in haar nieuwe huis en tuin?

3 opmerkingen:

Annemieke zei

Ja ik mis Mini ook! Lekker bijdehand! En leverde ook altijd schitterende plaatjes op...Het zou leuk zijn weer eens wat van haar te horen. En als we dan toch bezig zijn: hoe gaat het met schrik Belle en schrik Storm in hun nieuwe stekken?

de redactie zei

Ja, zouden wij ook graag willen weten....

ina zei

Laat Bel het niet horen dat je hem Belle noemt, Annemieke.