Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zaterdag 11 juni 2011

Afda(n)kje

Hiernaast ziet u een foto van een zeer fraai afdakje voor een bungalette, beschikbaar gesteld door onze bioloog Hans, afgedankt door zijn haarfabrieken en zeer welkom bij de redactie. Wij moeten echter nog even de maten hebben om te kunnen beoordelen of dit bouwwerkje past onder onze plantentafel. Mocht het kampeertafeltje van mevrouw Katblad dan in de weg staan, kunnen wij dat uiteraard verwijderen.
Maar wij kunnen natuurlijk ook een ander plekje verzinnen voor deze geniale ombouw. Wie heeft er een goed idee? Kom even langs en wijs ons de weg! Ook adviezen van geveltuinarchitecten zijn trouwens welkom.

4 opmerkingen:

Hans zei

Hij is op zijn hoogst 51 cm, de breedte is 47 cm
Mvgr
Hans

Anoniem zei

op een pergola met de kleine kant open? Zoiets hadden wij vroeger ,
hoog en droog.
Betty uit Laren

ina zei

Maar dan kun je er niet in kijken vanuit het raam, denk ik.

Hans zei

De kleine kant is dicht, richting regenwater!