Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 19 juni 2011

Snoepie!

Hai Boez, naar heh, die regen? Jah...
Verveel je je? Nee, niet met het kabeltje van de camera gaan spelen, dat vinden wij geen goed idee. Ook niet het potlood van de tafel gooien alsjeblieft. Kun je niet iets anders verzinnen? Wel, je hebt speeltjes zat toch? Als je nu eens al die beessies en muizen die je vannacht op het bed van mevrouw Katblad hebt gedumpt weer terug naar beneden brengt? Geen zin in? In de vensterbank gaan zitten en naar buiten kijken? Nee?
Nee, nu niet de bloemetjes uit de vaas halen...
Oscar loopt gewoon buiten, wist je dat? Nee, die is niet bang voor een buitje of een windstootje. Geen zin om naar hem toe te gaan? Nee dus. Een dutje doen zit er zeker ook niet in? Nee, dat dachten we al. Wel, dan weten wij het ook niet meer. Hoewel? Boezky snoepie dan? Jaaaaa! Dat we daar nu niet eerder aan dachten, heh? Kom maar mee naar de keuken! En laat je daarna mevrouw Katblad weer even met rust?

3 opmerkingen:

Annemieke zei

Het was pestweer gisteren! Wat een regen! Daar word je vervelend van - zeker als je niet zo stormbestendig bent als Oscar.

ina zei

Wat ziet hij er weer lief uit.

Dennis zei

Myo lust ook wel een snoepie (of happie happie, waar hij sterk op reageert) Ben op vakantie en denk dat Myo dat niet erg zou vinden :)