Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 8 november 2012

Wil Cera verhuizen?

Cera komt de laatste tijd steeds te laat voor het diner. Dat betekent natuurlijk niet dat zij haar avondhapje niet krijgt, want aan straffen doen wij hier niet.
Maar wij vragen ons wel af waarom zij steeds vaker de sofa van de buuf (en buurkatten Charli en Ollie) boven die van de redactie verkiest.
Het kan zijn dat Cera moeite heeft met het zeer drukke gedrag van de Boez en  geen zin meer heeft in zijn pesterijtjes, maar het zou ook zomaar opeens kunnen dat ze bepaalde gevoelens heeft ontwikkeld voor één van beide buurhaarfabrieken.
Hoewel, de buuf heeft verklaard dat Charli altijd naar de bovendieping verdwijnt als Cera door zijn luikje binnenkomt en dat Ollie ook totaal geen aandacht aan haar schenkt. Of misschien is het dát wel? Lekker rustig daar?
Mevrouw Katblad vindt dat Cera maar weer eens wat nieuwe (werk-)opdrachten moet krijgen, want door al dat luie liggen op de buurbank en het buurbrokjes eten wordt Cera er niet bepaald magerder op...

3 opmerkingen:

Annemieke zei

Misschien is (b)Ollie wel haar grote voorbeeld!

Inge zei

Cerapoes wil vast niet verhuizen hoor mw.K. In huize K zijn altijd zoveel gewillige handen om haar te aaien!
Mss heeft de Buuv meer tijd om haar te strelen wanneer jij aan het werk bent maar verder heeft C-poes niks te klagen he.

Mevrouw Katblad zei

Ja Inge, de strijd tegen het gif kost K. inderdaad veel tijd (achter de laptop); wellicht dat de haarfabrieken aandacht tekort komen. Daar gaan we wat aan doen!