Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 6 november 2012

Leuke blog!

Vandaag ontdekte mevrouw Katblad per toeval een heel leuk blog, helemaal vol met erg leuke foto's van allerlei soorten haarfabrieken uit binnen en buiten Amsterdam. Mevrouw K. is direct fan geworden!
We hebben een link in onze zijbalk geplaatst, maar om het u voor nu even makkelijker te maken:

http://snogmog.blogspot.nl/

5 opmerkingen:

Jacq. zei

Erg leuk inderdaad,

Moon zei

Ik ben u maar gaan naäpen! Stel je toch voor dat je een dag niets hebt te doen.....

Max zei

@ mevrouw Moon:
dat is vluchtgedrag van Mevr. K.
Dat gifgedoe zit haar zo hoog dat ze wel vreemd moet, begrijpt u wel heh ?

Wad Woord & Wol zei

Leuk blog mevrouw K., dank voor de tip.

Moon zei

@ Max:
Ik begrijp het volkomen dat je in alle narigheid en gifellende even moet bijtanken....en dat kan heel goed als je lieve snoezepoesies mag aanschouwen! Even opladen en dan vol energie weer in die gifzooi duiken..... :-P