Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 4 november 2012

Mickie leeft zich uit


Het mens van Myo en Mickie kwam gisteren op het idee om de kleine Mick in de tuin los te laten en stelde de redactie van het LKB daarvan op de hoogte. Natuurlijk vloog mevrouw Katblad zo snel ze kon met haar camera naar de Hoftuin toe, en daar was het kleine Mickje al druk heen en weer aan het rennen!
Helaas was er niet genoeg licht om een (bewegend) filmpje te maken; daarom is het een dia-presentatie geworden. Heel gezellig op zo'n donkere zondagmiddag, toch?

9 opmerkingen:

katja zei

Jeetje, wat is die Mick al ondernemend voor zo'n eerste keer! Die is echt niet bang zeg! Zeker wel een tijd uitgezocht dat Panda en Harry lekker binnen zaten.

Hans zei

Zo, die is de zaak al aardig aan het verkennen!

Greet zei

Wat een schatje!

Jacq. zei

Zeker geen bangerik die kleine meid!

Annemieke zei

Wat een kleine acrobate! En een lekkere felle blik.

Truus zei

Die is lekker ondernemend:) Ik moet met die 2 van mij nu even wachten tot ze gesteriliseerd zijn want ze blijven niet meer binnen de eigen tuin.Snoepjes werken niet meer....

Moon zei

Heel leuk.......de wereld van die kleine is zo snel een stuk groter! Ben benieuwd wanneer de loksnoepjes niet meer werken ;-)

ina zei

Als ik het zo bekijk kunnen we haar binnenkort bij ons op het terras verwachten.. Wat een durfal!
Die snoepies zullen inderdaad niet lang meer werken.

Wad Woord & Wol zei

O wat is het toch een prachtige haarfabriek die Mickie! En wat een durfal ;-)