Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 20 november 2012

Petitie tegen Katblad net voorkomen

Nu mevrouw Katblad erg druk is met de Roundup-affaire (zullen we het maar noemen), vergeet zij de buitendrinkbak van haar oudste haarfabriek schoon te houden en te voorzien van vers water.
Dit kan natuurlijk niet door de beugel.

U ziet hier mevrouw Troy drinken uit een zwaar vervuilde waterbak, dus het bewijs van verwaarlozing is hierbij geleverd.
Een buuf sprak K. aan op deze nalatigheid en dreigde met een handtekeningenactie tegen Het Leidsch Katblad.
Wel, dat kon K. natuurlijk niet op zich laten zitten.

K. haalde direct de bak onder de snufferd van mevrouw T. vandaan, die op haar beurt begon te krijsen omdat ze dacht dat de bak van haar werd afgepikt en nooit meer teruggezet zou worden.
Tijdens het omwassen en opnieuw vullen van de bak hield haarfabriek T. het mens (K.) goed in de gaten, want T. lijdt namelijk aan Katzheimer en is daardoor erg onzeker en wantrouwend (nog meer dan voorheen dus).
Maar tenslotte kwam het allemaal weer goed en kon mevrouw Troy weer verder lebberen, dit keer van schoon water. De handtekeningenactie werd gelukkig opgeschort.


1 opmerking:

Wad Woord & Wol zei

Pfff nog een handtekeningenactie kan ik niet aan hoor!
Prachtige laatste foto.