Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 8 november 2012

Vreemde man en Boez upset na afsteken vuurwerk

Vanmiddag zagen wij een vreemde man met geheimzinnige (soort) fototas en argusogen een uur lang alsmaar heen en weer lopen door de Katbladstraat, namelijk voor de redactie langs naar iets verderop en dan weer terug.
Wij zagen hem o.a. de gifput bekijken en op vele plekken de straat bestuderen.
Voor het geval hebben wij een paar foto's genomen van deze vreemde snuiter; het zou immers zomaar een aandeelhouder van Roundup kunnen zijn, heh?
Onze haarfabrieken zijn gelukkig allemaal veilig thuisgekomen vanavond, al hebben wij (na het knallen van erg vroeg oudjaarsvuurwerk) heel lang naar de Boez moeten zoeken. Iets na achten kwam hij zich eindelijk geheel upset bij de voordeur melden, en na het openen van de deur vloog hij direct door naar de bovenverdieping. Een hele opluchting voor mevrouw Katblad dat de kleine brokkenpiloot weer veilig binnen is. Qua vuurwerk en geknal gaan alle haarfabrieken helaas weer een nare tijd tegemoet.

5 opmerkingen:

Annemieke zei

Ja, de vuurwerk ellende is weer begonnen. Het lijkt ieder jaar wel eerder te komen (net als de pepernoten, maar die zijn minder vervelend).

James zei

Goed werk Miss Mappels.

POLLEKE zei

Hier gelukkig nog niet!

James zei

Jammer, geen foto's van de spion. Kunt U dan een beschrijving van de man in het achterhoofd houden, Mevrouw K. te L. ?
Leeftijd, haarlengte, bril, spijkerbroek of netters, e.d.
Als het iemand van de gemeente is, kan het zomaar zijn dat het iets met contractbreuk m.b.t. de gifaannemer te maken hebben (het mensbaasje van die enge ballerinamannetjes). Want die put is tegen alle richtlijnen en afspraken in. Aan de borreltafel zou je al van overheidsterrorisme kunnen spreken. Dus die zwarte piet moeten ze doorspelen. Ja toch.
Niettan.

Wad Woord & Wol zei

Mijn reactie hoort helemaal niet bij dit artikel, maar....heeft u mevrouw Tokkie Troy al op Snogmog gezien?