Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 7 november 2012

Drinkbak nu leeg

De laatste haarfabriek die uit onze waterbak heeft gedronken, is Lima geweest. In verband met de Roundup-sproeierij door de gemeente voor de deur van de redactie en dus de mogelijke vervuiling van het water, is deze bak inmiddels leeggegooid.
Dat heeft weer tot gevolg dat wij de laatste dagen minder kattenbezoek hebben gekregen dan anders.
Wij hopen nu voor de komende dagen op een aantal flinke buien zodat de bak weer gevuld zal raken met overheerlijk, zuiver regenwater. Mochten deze vette buien uitblijven dan zullen we de tuinslang tevoorschijn moeten halen, want met name Oscar mist zijn drinkbakje node.
Ons hebben overigens geen berichten bereikt dat Lima ziek is geworden of geweest door het drinken van het mogelijk vervuilde water. Gelukkig maar.

1 opmerking:

Hans zei

goed artikel in het Leidsch Dagblad!