Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 9 november 2012

Bemoedigend tikje

Na een hele dag druk bezig zijn met speurwerk en het vervaardigen van een petitie tegen het gebruik van gif in de Leidse straten, mocht mevrouw Katblad van zichzelf eindelijk even uitrusten op de sofa.
Daar kreeg zij al gauw gezelschap van Oscar en Boezelmans.
Toen zij enige tijd met beide handen de twee haarfabrieken uitgebreid had geaaid, vond ze dat ze een foto moest nemen van haar genietende, jongste reporters. Daartoe moest ze echter wel even het aaien van de Os onderbreken. Oscar vond dat prima en probeerde zijn vriendje een bemoedigend tikje te geven. Dat is wat u op deze foto ziet gebeuren. Helaas was Os' poot iets te kort.

Toen K. wat later, na het bereiden van haar hapje eten, weer bij de sofa terugkeerde, lagen beide haarfabriekventjes lekker en tevreden  te knorren. Gelukkig kon K. er nog net met haar bordje naast.

1 opmerking:

Wad Woord & Wol zei

Hier word ik zo blij van :-)