Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 1 april 2013

Prullenbak

Beste mensen,
Elke ochtend moeten wij eerst 25 tot 30 anonieme berichten doorworstelen die gericht zijn (als reactie) aan het Katblad. Bijna al deze reacties zijn spam-berichten met het verzoek om iets aan te klikken, u kent dat wel, en de gevolgen daarvan kunnen soms heel vervelend zijn.
Om "ongelukjes" te voorkomen en een hoop tijd te besparen, heeft de redactie nu besloten voortaan al deze anonieme bericht ongelezen in de prullenbak te gooien.
Wij verzoeken u dus om voortaan uw reactie(s) te voorzien van uw naam! Alleen dan wordt uw bericht opgenomen in het LKB.
Met vriendelijke Paasgroeten,
De Hoofdredacteur.


3 opmerkingen:

Mienie en Arno zei

Maar men kan aanklikbare spam toch niet op één roundup bladerhoop gooien met schuilhutnamen. Dat is haarfabrieken met ezels optellen.
Anoniempje is een zelfgekozen troetelnaamspseudoniem.
Wil de redaksie er soms een otoritair polietburo-orgaan van de een of adere bananenhaarbuurt van maken ?

Mevrouw Katblad zei

Hé Oelepetoetjes,
We willen geen virussen of hackers!
Snapt u? Het is dit of weer de woordverificatie instellen! Daar maken we u vast ook niet blij mee!

M en A zei

Nee.