Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 29 april 2013

Kiwi 1

De Boez heeft de kiwitak (die K. uit de Hoftuin had gestolen) van de buitentafel gesleept en verstopt onder de bank. Wij vermoeden tenminste dat deze actie bedoeld was om zijn tak veilig te stellen, maar zeker weten doen we het niet.
In ieder geval lag de Boez dus onder de tafel lekker te trippen, en dat weten we wel zeker want dat kun je duidelijk zien.

Hij gebruikte daarbij alle vier zijn poten en uiteraard eveneens zijn gehele snuitwerk.

Toen de Boez klaar was met trippen en van de tafel wegliep, pakte mevrouw K. de tak van de straat om 'm op tafel te leggen, voor alle haarfabrieken duidelijk zichtbaar en vooral ook voor mevrouw K. en haar camera.
De Boez kwam echter onmiddellijk terug om duidelijk te maken dat de tak hem toebehoort en derhalve geen openbaar bezit is. En om dat te benadrukken ging hij er bovenop liggen.


Hij hield lange tijd de wacht en speurde steeds de straat af, want stel je voor dat er een andere haarfabriek zijn kiwitak zou willen stelen, heh? Ja, dat zou heel erg zijn en dat mocht dus niet gebeuren.
Zou het hem lukken de tak voor zichzelf te houden?
Wordt vervolgd!

2 opmerkingen:

Wopke zei

Ha ha veelbetekende spacy knipoog van de Boez.

ina zei

Gestolen goed gedijt goed.