Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 19 april 2013

Opgesloten

Charli:
Net als er buiten iets leuks gebeurt, is hier de tent op slot gedaan. Zit ik weer achter het glas te koekeloeren naar spannende, uitdagende vliegbeestjes en kan ik ze dus niet van dichtbij bestuderen, laat staan dat ik ze kan ruiken of die heerlijke adrenaline en opwinding voelen die bij het horen, ruiken en zien van dergelijke vliegbeesten hoort; dat gevoel waardoor ik me weer 10 jaar jonger waan.
Zo gaat het nu altijd, en daar heb ik behoorlijk de pest over in.

Dat is wat ik graag kwijt wilde, dus kunt u nu uit mijn beeld gaan? Dank u.


2 opmerkingen:

ina zei

Een vette hap, Charli.

Anno en Mien zei

Ach mens ina, bij Albert Heijn moet U toch eerst die glazen diepvriesdeur opentrekken voor U die vette snack naar huis kan meezeulen.