Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zaterdag 13 april 2013

Hyujjjjjj (of zoiets)

Mevrouw Katblad:
Jullie eten staat klaar en ik heb al drie keer geroepen.
hujhyujjjjjjjjjjjjjjjjjujh (rectificatie - poot op toetsenbord dus - van mevrouw Troy of Cera; dat hebben we dus helaas niet goed kunnen zien).
Geen interesse? Wat anders te doen soms? Laat het dan even weten, dan doen we jullie eten terug in het blikkie. En hou er rekening mee dat jullie drie huisgenoten smachtend in de keuken staan te wachten terwijl jullie de boel nu staan op te houden. Bovendien wil mevrouw K. haar prakkie ook zo langzamerhand wel op het vuur zetten.
Nou, wat zal het zijn? Komen jullie mee-eten of niet? Heh? Wel, bekijk het dan maar. Ik dien maar één keer op want het is hier geen restaurant. Ik ga nu terug naar de keuken en geef jullie nog drie tellen. En dan is het klaar. En niet later dan toch nog naar beneden komen en jatten van de oudjes, heh?
Altijd wat hier.
Nooit gaat het es soepeltjes en zonder problemen.
Wat een gezeur.
Wat een tuig.
Ah, zijn jullie daar? Ja, nog net op tijd.
Pffffffff.

2 opmerkingen:

Man zei

Ben blij dat ik geen manmens ben.

ina zei

@Man: wat bent u dan?