Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 1 april 2013

Happy days!

Na haar rondje Katbladbuurt was mevrouw K. net weer op weg naar de redactie toen de B. plots in de Kruidentuin arriveerde. De B. liep snel langs K. heen en dook vrijwel direct het Nepeta-perk van Kaija en Siep in, maar dat uiteraard pas nadat hij eerst zijn vriend had begroet.De vriend (de O. natuurlijk) lag namelijk nog even onder een stoel om bij te komen van zijn zoveelste trip.
En omdat hij (O.) dus nog behoorlijk stoned was (wanneer niet, heh?), beantwoorde hij (de garnaal) niet of nauwelijks de begroeting van zijn maatje de B.Wel, de B. had vervolgens snel gevonden waarvoor hij eigenlijk was gekomen. Wij laten u vervolgens wat plaatjes zien waarbij verder geen commentaar nodig is.
Mocht u niet van kattendrugs houden en dus ook niet willen zien hoe de Boez genoot van het Kruid der Kruiden, kunt u nu stoppen met kijken; wij zullen u dat niet kwalijk nemen.
Bent u daarentegen erg nieuwsgierig naar de verschillende rare bekken en houdingen van de B., dan raden wij u aan om nog even mee te scrollen naar beneden.
Klaar? Daar gaan we dan.

x

x
x
x
x
x
En zo ging het dus nog een tijdje door, maar K. kon helaas niet wachten tot de B. klaar was met zijn garnalendans, dit in verband met haar eigen Nespresso-behoefte. Bovendien moest zij O. ook nog (voor de zoveelste keer) veilig thuisbrengen....
Ja, het was vooral voor de B. en de O. een waarachtig Zalig Pasen!
4 opmerkingen:

ina zei

Over stoned gesproken..

Anomaline B. zei

Ach iedere dag beschonken, is immers ook een geregeld leven.

Jacq. zei

Heerlijk om te zien!

katja zei

Wow hé, die is lekker bezig!