Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 26 april 2013

Geen nadelige gevolgen na eten bieslook

Wij hebben niet te indruk dat Kaija's gezondheid werd geschaad door het eten van bieslook (wat we haar dus een paar dagen geleden hebben zien doen). Wij zagen haar namelijk gisteren heerlijk liggen zonnen voor haar huis, en van opperste tevredenheid deed zij ook nog een hele serie rek- en strekoefeningen. Dat doe je niet als je pijn in je buik of elders hebt, toch? Vandaar dus dat wij denken dat zij helemaal in orde is, ondanks haar look-snoeperij.Wij wilden Kaija graag enkele vragen stellen over de activiteiten in haar tuin, maar zij vertelde ons dat ze niet aan interviews doet, behalve als die gaan over haar partij (die er nooit is gekomen vanwege onvoldoende aanhang) Trots op Nepetaland. Mevrouw K. had echter op dat moment geen politieke vragen voorhanden.

We zijn in elk geval blij dat Kaija het naar haar zin heeft, vooral omdat zij een paar maanden geleden in een depressie raakte nadat haar favoriete boom dusdanig werd verminkt dat zij er niet meer (nooit meer!) in kan klimmen. Zij schijnt nu vrede te hebben met de situatie en geniet (net als andere haarfabrieken) met volle teugen van de voorjaarszon.
Hoewel, we kunnen u helaas niet vertellen hoe zij er vandaag (op deze donkere dag dus) aan toe is omdat wij daar geen zicht op hebben. Uiteraard hebben wij wel zicht op onze eigen haarfabrieken, en die liggen allemaal zeer chagrijnig boven, verspreid over bed en stoelen, te mokken.

1 opmerking:

Greet zei

Wat een mooie kopfoto! Ik vraag me wel af wie dat is. Oscar?