Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 28 april 2013

Boez vindt kiwitakken

Boez heeft ontdekt dat de kiwi in de Hoftuin weer is gesnoeid. Niet dat er nu al zoveel nieuwe twijgen waren gegroeid (daarvoor moet eerst de temperatuur stijgen), maar blijkbaar zaten er toch een paar in de weg en die liggen dus nu in de tuin.
En de Boez heeft ze gevonden.Het zal zeker nog wel een tijdje duren voordat er kiwi's aan de boom hangen!

Blijkbaar zit er aan de afgesnoeide takken toch al voldoende geur om er opgewonden van te raken; de Boez was er in elk geval niet van weg te slaan.

Hij wilde niet mee terug naar de redactie voor wij voor hem een tak uit de bos hadden getrokken om mee naar huis te nemen.
Deze tak ligt thans op de tafel voor de redactie en het zou dus best kunnen dat we vandaag wat meer bezoek van haarfabrieken bij ons Poezenloket krijgen dan anders...

Geen opmerkingen: