Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 10 april 2013

Allemaal vies?

Hier ziet u Kaija toevallig bezig met het schoonmaken van haar vacht, maar van haar mens hoorden wij dat zij er regelmatig net zo smerig uitziet als onze reporter Oscar als zij uit haar Nepetaveldje tevoorschijn is gekomen.
Wij vrezen nu dat alle haarfabrieken geregeld net zo vies zijn als Kaija en Oscar (vooral na een bezoek aan de Nepeta), maar dat wij dat niet opmerken omdat hun vachtjes uit veel meer donkere tinten bestaan.
Wij vinden dit geen geruststellende gedachte.

6 opmerkingen:

Jeroen B. zei

Ja waar gehacked wordt vallen spaanders, zeg maar.

Sjaan zei

Je kan het vuil toch voelen als je ze aait?

Ellie zei

@ Sjaan:
dat is alleen bij de grofvuil
dat je het voelt bij het aaien.

Sjaan zei

Ellie! Dat ben jij he Teske? Jij heet toch Elisabeth.
Ik wist het wel. Ik zei het nog tegen Kees, die mankeert vast niks die van Teske.
wat weet jij nou eigelijk van katten=

Profoundly Superficial zei

Misschien zou een vochtig zeem helpen. Dat vinden katten überhaupt lekker.

Ellie zei

@ Sjaan
bent jij ook dat soort of ouderwets type dat met een medium of een glaasje glaasje op tafel en letters met de dode overledenen praat dan ?
Pas jij maar op voor zwarte katten.