Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 10 april 2013

Niet op te lossen probleem

Telkens als mevrouw K. naar de Kruidentuin gaat om wat foto's te maken t.b.v. de inventarisatie van nog levende plantjes, loopt Oscar door het beeld. Wij kunnen hem niet duidelijk maken dat wij tegenwoordig foto's voor nog een ander blog (met ander doel) dan het Katblad moeten maken, en dus weet hij niet beter dan dat hij ervoor moet zorgen dat hij zo vaak als mogelijk op de foto komt te staan.
We vrezen dat dit probleem niet op te lossen valt.

1 opmerking:

Truus zei

Hoeft echt niet opgelost te worden met zulke fotogenieke types.