Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 29 april 2013

Kiwi 2

Toen Oscar kwam en aangaf ook even iets met de kiwitak te willen, maakte de Boez hem duidelijk dat hij dat niet wilde hebben. Ja, en dat terwijl die tak toch groot genoeg is, heh? Nee, de Boez is niet zo van "samen eerlijk delen" of "teambuilding".
En helaas is Oscar te goed gemanierd om zijn deel op te eisen. Hij bleef rustig wachten tot de Boez eindelijk zover was om zijn tak af te staan, al was het alleen maar voor heel even en omdat ze boezemvrienden zijn...x

x
x
Zou Oscar nog een kans krijgen?

Wordt vervolgd...

3 opmerkingen:

Greet zei

Doormidden snijden, mevrouw Katblad. Probleem opgelost.

Inge zei

Boezboefje lekker aan het genieten!
Os is vast ook al aan de beurt geweest denk ik zo. :)

Wopke zei

Het is gewoon de toptak van de Boez.
Hij wil er geen abdicatie op plegen, weet je wel.
Een sjoint knip je toch ook niet doormidden, Greet ?