Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 2 april 2013

Geen enkele haarfabriek is gelijk!

Even voor de goede orde: onze reporter Cera heeft afgelopen weekend (in tegenstelling tot de ventjes) niet of nauwelijks met haar neus in de Nepeta gezeten. Niet dat zij er vies van is, maar als een waar zonaanbidster verkoos zij de eerste, warme zonnestralen op te vangen met haar vacht, en dan natuurlijk vooral met haar poezelige, zachte buikje.
Erg fatsoenlijk zag het er niet uit (een op haar rug op straat dweilend haarmodel), doch geen enkele haarfabriek is gelijk en Cera heeft nu eenmaal haar eigen manier van genieten en van doen (wat haar dan ook weer zo speciaal maakt).
Wij vonden dat u dit moest weten.

4 opmerkingen:

Greet zei

Cera heeft het geluk dat ze niet zo wit is als Oscar, anders zou ze net zo vies zijn.

Wad Woord & Wol zei

Een speciaal geval ;-)

Anno & Mien zei

Zit iets kils in.
Zou zomaar een Syrische poes kunnen zijn.
We missen de natuurlijke levende dynamiek zeg maar.

katja zei

Cera heeft geen drugs nodig om lekker los te gaan.