Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 23 april 2013

Weer snel vertrokken

Japekoppie heeft de Kruidentuin geïnspecteerd. Hij was niet tevreden en ging na 1 rondje alweer terug naar de redactie. Waarschijnlijk vond hij het er te druk, aldus mevrouw K.
Maar het kan natuurlijk ook zijn dat Japekop verwachtte dat er een kaasproeverij in de tuin zou zijn en dat hij zwaar teleurgesteld was toen hij merkte dat er niks te proeven viel.
Helaas wilde hij geen interview geven en dus tasten wij nog steeds in het duister omtrent de ware reden van zijn ontevredenheid en snelle vertrek.

1 opmerking:

A en M zei

U matcht verwachting en constatering te snel te vet, Mevrouw K.