Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 23 april 2013

Veilig?

Oscar is de laatste tijd bijna voortdurend in de Kruidentuin te vinden. Als hij daar niet aan het werk is, ligt hij bovenop de struikjes om de boel in de gaten te houden. Wij vinden dat best een veilig idee, al zouden we het tegelijkertijd wel zo prettig vinden als hij zich wat vaker kwam melden op de redactie. Je weet namelijk maar nooit, vooral niet als je in Leiden woont waar zomaar de gekste dingen kunnen gebeuren...

Geen opmerkingen: