Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 15 april 2013

Loket weer open!

Jawel, het Poezenloket is weer open!
Helaas was mevrouw T.Troy niet in staat het te bewaken (zij moest blijkbaar nog bijkomen van haar Katzheimer-episode), maar gelukkig was het de eerste dag nog niet zo druk.
Misschien kwam dat ook doordat de Boez geregeld op en over de vensterbank lag te dweilen.Hij hield deze rare houding best een poos vol, totdat mevrouw K. er wat van zei. Ze vindt het namelijk erg vreemd (en zelfs een beetje eng) hoe de Boez zijn staart in een scherpe hoek naar beneden kan houden. Bij de meeste haarfabrieken zie je immers een ronde, sierlijke lijn daar waar de rug in staart overgaat? Wel, bij Boez lijkt het alsof er een soort van knik in zit, alsof hij een klein "foutje" heeft. En als K. even wil voelen hoe het bij hem nu precies zit met die werveltjes, raakt hij zeer geïrriteerd.
Maar goed, dit alles terzijde. Wij wilden u slechts berichten dat het Poezenloket weer is geopend en dat hebben we bij deze gedaan.

2 opmerkingen:

ina zei

Inderdaad: geen gezicht, die staart.

A en M zei

Ach mens ina, u heb geneens een staart.