Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 1 april 2013

Allemaal van mij

De Boez:
Mijn pleegmoeder Wilma is op bezoek geweest en ze nam speciaal voor mij deze nieuwe tent mee. Ja, als ik 'm niet nodig heb mogen de anderen er ook wel even in, maar hij is dus van mij en als ik erin wil moeten zij eruit.
Ja, ze (Wilma - red.) heeft nog meer cadeautjes meegenomen, en die zijn ook allemaal van mij. Balletjes en muisjes inderdaad. Nee, de snoepjes lust ik niet, dus die mag K. (mevrouw Katblad - red.) aan de anderen geven.
Maar deze tunneltent en de speeltjes zijn dus allemaal van mij en ik heb graag dat je dat even noteert, ja?


3 opmerkingen:

katja zei

Is Boez al een keer vanachter aangevallen terwijl hij dacht dat hij goed verstopt zat in z'n 'tent'?

Mevrouw Katblad zei

Nee! (Nog niet....)

Anno & Niem zei

Nou maar hopen dat Mevrouw K. niet aan tunnelvisie gaat lijden.