Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 14 april 2013

Nooit genoeg Nepeta!

Cera heeft in Vak D van de Kruidentuin een Nepeta-pol geclaimd. Zij wil daarmee voorkomen dat de pol wordt ingepikt door een andere haarfabriek voordat de verse blaadjes de kans hebben gekregen groter te groeien. Er wordt namelijk flink van het kruid gevroten, en het zijn heus niet de slakken die dat doen!Oscar vond dat claimen een goed idee en volgde Cera's voorbeeld door eveneens een pol te bezetten. U kunt daarvan via de foto hiernaast getuige zijn.
In vak D blijven nu nog zo'n 4 pollen over, maar misschien staan er volgende week wel 8 (kleinere) pollen, dit omdat de afstand onderling een beetje groot is en de planten af en toe gedeeld moeten worden. Er kan immers maar nooit genoeg Nepeta in de Kruidentuin staan, heh?
Nee.

1 opmerking:

katja zei

Mevrouw Katblad heeft zeker wel op haar handen moeten zitten om zich in te houden vandaag aan de slag te gaan in de Kruidentuin?