Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zaterdag 21 augustus 2010

Weekje weg.....

Mevrouw Katblad, de fotograaf en de hoofdredacteur gaan een weekje weg. Ja, naar de Ardennen!
Nu zijn de weersverwachtingen niet al te best, dus de laarzen en regenpak gaan mee.
Er zullen wel komende week elke dag berichten worden geplaatst in het Katblad, echter, reacties kunt u natuurlijk (graag zelfs) geven, maar zullen dan pas volgende week weer worden geplaatst. Het is namelijk zo dat mevrouw Katblad heeft besloten haar laptop niet mee te nemen omdat er in het gehuurde huisje geen internet is. Jammer, maar ook wel ergens goed, heh? Voor mevrouw Katblad dus dan....
Uiteraard is er goede verzorging voor de redactiekatten geregeld, al zijn ze het niet eens met het vertrek van mevrouw Katblad en zijn ze nu al, bij het tevoorschijn halen van de koffer, zeer opstandig en chagrijnig.
Het zij zo! Wij gaan lekker "modderen" in de bossen!

De hoofdredacteur.

7 opmerkingen:

Greet zei

Prettige vakantie!

Mevrouw Katblad zei

Dank u zeer!

Inge zei

Heel veel plezier!

Annemieke zei

Fijne vakantie! Hopelijk valt het mee met het weer.

Wilma zei

Ahhhh, wat jammer nou dat dat net deze week is, want raad eens wat wij as vrijdagmiddag gaan doen met ons afdelingsuitje? ... Een rondvaart maken door de grachten van Leiden! hahaha Hadden we naar elkaar kunnen zwaaien!
Maar toch heel veel plezier gewenst in de Ardennen. Hopelijk hebben jullie mooi weer.

Leen zei

Bon voyage, Madame Katblad!

Greet zei

Ik neem aan dat u zo ongeveer weer terug bent van vakantie. Heeft u het prettig gehad in de Ardennen? En hoe is het met de haarfabrieken? Zijn ze de chagrijn van uw afwezigheid al een beetje kwijt?
Hartelijk dank dat we ondanks uw vakantie elke ochtend en elke middag weer mochten genieten van berichten uit de Katbladstraat.