Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 13 augustus 2010

Brutaal

Als het niet (of niet al te hard) regent, maakt Gizmo elke dag met haar mens een wandelingetje, en doet dan ook de redactie aan.
Hier ziet u haar bij Charli voor het raam, en ze ligt brutaal de loeren naar een andere haarfabriek.








En die andere haarfabriek was dus Japekoppie.
Ja, u heeft gelijk als u vindt dat Japekop niet blij kijkt. Nee, want hij vindt het af en toe veel te druk bij de redactie voor de deur en kan er niet goed tegen als er maar van alles voor zijn neus rondspringt, vooral als ze er nog brutaal bij kijken ook.







Nou, Miss Gizz schrok toch wel een beetje van die boze ogen en deed alsof iets anders haar aandacht had getrokken. En misschien was dat ook wel zo, alleen konden wij niet ontdekken wat dat dan moest wezen.
Haar vacht lijkt op deze foto gevlekt, maar dat is het spel van licht en schaduw. Het is maar dat u dat weet en niet op verkeerde ideeën komt.







Wel, Gizmo heeft zich een tijdje prima vermaakt bij de redactie, tot het weer tijd was om naar huis te gaan. Maar wij zullen haar vast en zeker nog vaker zien, met of zonder mens. Tenminste, zonder mens kan alleen als haar buren haar weer het recht van overpad willen verlenen, want daar zijn wat probleempjes over. Wij hopen van harte dat die probleempjes opgelost gaan worden....

1 opmerking:

Hans zei

Noi Gizmo, je bent toch wel heel, heeeeel erg mooi!
Geen wonder dat Japekoppie sjagrijnig wordt, hij is gewoob jaloers!