Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 26 augustus 2010

In dat geval....

Mio:
Hee, mevrouw Katblad! Wacht eens even! Ja, want ik wil u wat vragen en dan is het handiger als u even blijft staan om op mij te wachten, heh? Daarom ja!






Nee, ik wilde helemaal niet weten of u een sleutel had om mijn deur te openen, hoe komt u daarbij?
Nee, ik weet best wel dat mijn mens niet op vakantie is en dat hij mij straks mijn eten geeft. Ik wilde alleen maar aan u vragen of u hem misschien heeft gezien. Maar dat heeft u dus niet. Nou jammer, dat was het dus. Ja, u kunt nu wel weer doorlopen, inderdaad.




Het klopt dat ik daarstraks bij u aan de deur was, ja. Nee, ik kwam zomaar eens even kijken. Of alles nog hetzelfde was bij u. Meer zat er niet achter, nee. Wel, misschien had ik eventueel nog aan u willen vragen of u mijn mens had gezien, maar omdat ik dat nu net heb gedaan, is dat niet meer interessant, heh? U had hem toch niet gezien, wel? En u bent daar helemaal zeker van? Nou dan. In dat geval ga ik hier maar zitten. Ja, om hem op te wachten. Nee, het is nog geen etenstijd, maar honger heb ik natuurlijk wel, dus als hij thuiskomt kan ik misschien een poging wagen hem over te halen. U wenst mij veel succes? Dan bedank ik u daarvoor. Of had u misschien een sleutel? Ja, want in dat geval.....

2 opmerkingen:

Dennis zei

Een vriend erbij voor het leven :) Zolang je em wat toestopt, natuurlijk.

Mevrouw Katblad zei

U brengt ons op een idee!