Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 1 augustus 2010

Schattig maar o zo gevaarlijk!

In eerste instantie dachten wij: Ach wat schattig! Boez die uit onze waterkan drinkt (terwijl er overal andere prima bakken met water staan, maar dat terzijde). Leuk voor een foto!
Maar toen schoot het ons weer te binnen. Weet u nog, een tijdje geleden? Rooie Gijs die klem zat met zijn kop in een vaas met nauwe hals? Dat de vaas brak en dat hij met een ring van glas om zijn nek, met van die gevaarlijke scherpe punten, rondliep?
Juist ja. Dus hebben wij, na het maken van deze foto, onmiddellijk de kan van de tafel gehaald, leeggegoten en in de kast terug gezet. Voor het geval dus, heh? Want je weet inderdaad maar nooit!

3 opmerkingen:

ina zei

Het is bovendien niet erg gezond, je kunt wormpjes krijgen als je na de kat zelf van het water drinkt.

Mevrouw Katblad zei

Aha, dat is heel nuttige informatie, mevrouw Ina! Kunt u dit nog iets toelichten?

Hans zei

Ja, daar ben ik ook benieud naar!