Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 4 augustus 2010

Verstoppertje spelen

Als Gizmo met haar mens een kleine wandeling maakt, komt ze altijd even bij de redactie langs. Zo kan zij kennis maken met de haarfabrieken uit de Katbladstraat en dus ook met die van ons Katblad.
Hier ziet u de kleine Miss Giz in de Steeg van Storm. Oscar was wel in voor een spelletje en heeft zich zogenaamd verstopt achter een plantenbak. Het lijkt overigens of de (oudere) haarfabrieken zijn vergeten hoe gevaarlijk het eens bij die deur was; Storm woonde daar immers en hij was de Schrik van de Buurt, heeft ook menig pak slaag uitgedeeld! Maar de geuren van Storm zijn verdwenen en dus is er niets meer dat aan hem herinnert, behalve dan de naam van de Steeg, heh?

Na een aantal wilde achtervolgingen (Os achter Giz aan en andersom), rustten zij even uit op het Zooiplein. Omdat het reeds schemerde, hebben wij niet veel foto's kunnen maken - hoewel, wij maakten best wel wat, maar die bleken achteraf niet scherp genoeg...
Maar Miss Giz zal vast nog wel vaker langskomen, heh? Juist, en daarom is er dus geen nood aan de eh.... kat.

1 opmerking:

Annemieke zei

Wat een leuk stel samen! Os is trouwens ook een lieverd - vriendjes met iedereen (maar vooral de Boez natuurlijk)