Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zaterdag 28 augustus 2010

Nu even niet!

Oscar:
Ik heb nu geen zin in gestoei, Boez! Nee, echt niet. Ik wilde eigenlijk gaan zooien op het zooiplein, of gewoon een stukkie klooien. En jij mag best mee, maar ik heb dus geen zin in stoeien.






Boez! Wat heb ik nou net gezegd! Ik heb hier geen zin in! Waarom ben je nu altijd zo drammerig!

Maar de Boez luisterde dus niet naar Os en ging door met het molesteren van zijn vriendje. Os koos toen maar de weg van de minste weerstand, en hield zich helemaal willoos en slap. Nee, hij verzette zich dus niet en hield zich zo ongeveer voor dood.






Wel, toen vond de Boez er dus gelijk niks meer aan, want molesteren is alleen maar leuk als je tegenstander zich nog probeert los te wringen en zich niet gedraagt als een lappenpop. Want zo kun je ook niet duidelijk krijgen dat jij de sterkste bent, zo zonder verzet.




Dus de stoeipartij was snel afgelopen, en Os ging een stukje verderop terwijl de Boez naar de Kruidentuin ging om zich daar verder te vermaken. Zo gaat het dus wel eens, heh? Dat de één geen zin heeft en de ander toch probeert te drammen! Gelukkig zijn ze het waarschijnlijk over een paar uurtjes weer vergeten en gaan dan alsnog stoeien. Maar nu dus even niet....

Geen opmerkingen: