Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 2 augustus 2010

Waf-majeur

Jazeker, in de Hoftuin woont ook een blafbeest. En als deze in de tuin rondscharrelt, komen onze reporters daar liever niet. Dat heeft niet te maken met de grootte van de blafferd of zijn uiterlijk, maar wel omdat hij zo ontzettend hard blaft, en dat het liefst doet als er mensen door de Poort lopen. Bekenden of niet, het maakt het blafbeest helemaal niks uit; hij moet laten horen dat hij er is en zijn mens bewaakt, gooit zijn kop omhoog en begint een concert in waf-majeur.
Afijn, de Boez is op bijgaande foto net op tijd de Poort door gekomen (toch wel een beetje schrikken als zo'n blafgeval opeens opduikt) en kijkt nog even minachtend om. Tja....

2 opmerkingen:

Hans zei

Ha, de borderliner. Zijn bazinnetje was gisteren weer aan het werk bij ons!

Mevrouw Katblad zei

Nee bioloog! Dit is een ander blafbeest! De borderliner woont 1 tuin verderop!