Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 22 februari 2013

Samenscholingen in de Hoftuin?

Gisteren zagen wij Oscar regelmatig naar de Hoftuin gaan, waarschijnlijk om Mickie te bezoeken. Hij was echter niet de enige, want ook Lima zagen wij in en uit gaan, en Wamy hebben wij ook enkele keren door de Poort zien lopen; een drukke bedoening dus.
Wel, wij hopen dat Mickie al deze belangstelling aan kan en niet naast haar witte sokken gaat lopen!
Wij hebben ondertussen ook vernomen dat Bohr, hofgenote van Mickie, niet zo gelukkig is met al het mannenbezoek in de tuin; zij weigert een frisse neus te gaan halen zolang die vreemde snuiters in haar tuin en voor haar deur rondscharrelen. Wij hebben helaas nog geen commentaar kunnen krijgen van de leden van Hof is Vol (Myo, Panda en Harremans) maar wij durven te wedden dat ook zij niet blij zijn met al die belangstelling voor het jonge, lekkere ding.

2 opmerkingen:

ina zei

Hahaha, die Mickie! Heeft ze een hele sliert bewonderaars achter zich aan. Goed dat ze al geholpen is.

Wad Woord & Wol zei

Ik kan al die kwajongens-haarfabrieken geen ongelijk geven, want ze is CUTE die Mickie.