Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 18 februari 2013

Even de weg kwijt...

Mevrouw Troy is erg blij met het extra toilet op de bovenverdieping en doet haar plasjes niet meer op kleden of in reismandjes.
Maar dat maakt niet alles in één keer goed, heh? Nee, want nog steeds kan zij plots in de war raken en dan weet zij plots niet meer waar zij naar op weg was of wat ze wilde gaan doen. Zoals op deze foto, waar zij vlak voor onze deur was gaan zitten en even helemaal de weg kwijt leek te zijn (ogen op oneindig) en haar snor liet hangen. Pas toen wij haar naam riepen en haar vriendelijk toespraken, leek zij weer tot volle bewustzijn te komen. Ze ging vervolgens wel onmiddellijk terug naar binnen om op het logeerbed bij te komen van haar onaangename ervaring. Wij hebben echter de indruk dat de verschijnselen van de Katzheimer niet erg snel toenemen of verergeren en dat ze zich nog aardig weet te redden, al zien we wel dat haar dutjes qua aantal en lengte toenemen. En verder houden wij mevrouw Troy vooral buiten maar extra goed in de gaten, heh? Ja....

3 opmerkingen:

Greet zei

Lieve oude dame!

BETTY LAREN zei

EVEN DACHT IK DAT HET EEN KITTEN WAS,
WAT EEN MACHTIG PORTRETJE MEVR.KATBLAD

BETTY

Wad Woord & Wol zei

Ik vind haar zoooo leuk :)