Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 24 februari 2013

Door het ijs gezakt...

Mevrouw K:
Ben ik effe twee tellen de deur uit, misschien drie, heeft er iemand met zijn gore baggerpoten over mijn tafel gelopen! Niet zo'n beetje vies ook, terwijl ik hier wel net de tent helemaal had gesopt, heh?!
Wie heeft grvdmvrd de tafel ondergesmeerd? Nou, welke viespeuk, heh? Pvrdm en zodejus?


Natuurlijk, het kleine mormel weer heh? Die halve gare zool, het baggertje van de buurt, de grootste smeerkees van de hele Katbladbuurt en het heelal! Wat moest je buiten? Het sneeuwt en het is vies nat daar! De hele dag binnen liggen meuren en op het allerongunstigste moment de tent verlaten en rottigheid gaan uithalen! Pvrdrodondendron!
En wat zijn dat voor vieze poten over mijn laptop? Was dat nou echt nodig? Net nu mijn veilige, vochtige computerschoonmaakdoekjes op zijn?
En zit je daar met je gore poten ook nog eens op mijn stoel, op mijn schone kussentje? En hoe komt je achterwerk eigenlijk zo kletsnat? En daar zit je dan mee op mijn, MIJN stoel? Wat krijgen we nou! Maak dat je wegkomt, viespeuk!


Moet je kijken! Dacht ik net hier lekker rond te kunnen banjeren op mijn sokkenvoeten, smeer jij de vloer onder met ondefinieerbare, kletsnatte, slijmerige ellende, mispunt! Kan ik weer helemaal overnieuw beginnen met dweilen, is mijn zondagavond weer totaal naar de hatsemedee omdat jij zo nodig ergens met je billen door het ijs moet zakken, tot je middel aan toe nog wel, en dan zomaar weer met je baggerpatten binnenkomen en die smerige zooi overal uitsmeren alsof ik niks anders te doen heb dan jouw prut opruimen, pfrodendomme!


Ja, ga je maar eerst eens goed wassen, op de voordeurmat alstublieft, en als je droog en schoon genoeg bent mag je weer binnenkomen en dan zal ik er eens zwaar over nadenken of jij vanavond recht hebt op je bakkie gourmet, stinkdier dat je bent! Kijk nou toch eens, de hele hal zit ook onder de baggerplekken en ik zie dat je ook al de onderste treden van de trap heb besmeurd, ellendig vies varkentje!

Wat ga je doen, Boez? Je gaat nog niet met die vieze patten naar boven, heh? Toch niet met je natte derriere op m'n bed heen en weer schuiven en er een volledige, totale, alles verpestende prutzooi van maken, heh? Boez, niet daar boven! Nee Boez, niet doen, alsjeblieft Boez? BOEZELMANNETJE!!! NEEN!

(GRATIS AF TE HALEN (DESNOODS GELD TOE), ZO SPOEDIG MOGELIJK, VIES VARKEN, BEHOORLIJK DOM, ONVERBETERLIJK EN NIET MEER OPVOEDBAAR, VRIJE UITLOOP NIET AAN TE RADEN WEGENS BAGGERGEVAAR, GEEN GARANTIE MEER OP....)

3 opmerkingen:

Inge zei

Ik kom er zo aan met de vervoerstas en gaarne 500 euro extra dan voor zijn blikjes Gourmet. ;)

Greet zei

Tjongejonge!

Sabine zei

Precies hetzelfde vanmiddag, kon nog net de weg naar boven afschermen door mij half over de trap te werpen. Daarna snel naar boven om het sprei volledig over het bed te trekken ( want zondag, dus langdurig bedden luchten) . Gebeurt ook altijd met katten die niet schoon te poetsen zijn door tweeden of derden. Ik leef met u mee, had gelukkig zelf nog geen dweilbeurt gehouden. Keep up the spirit !