Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 21 februari 2013

Cera had mazzel

Cera is vanochtend het dunne laagje ijs op onze grote drinkbak gaan inspecteren. Dat had zij natuurlijk ook gewoon vanaf de straat kunnen doen maar ze was zo eigenwijs op er met haar volle gewicht (kilo of 5.5?) op te gaan staan. Mevrouw K. schoot gelijk in de stress omdat zij visioenen kreeg van een onder het ijs verdwijnend topmodel; je weet immers maar nooit. Gelukkig was de fotograaf snel met het maken van een foto, net voordat K. de domme meid sommeerde van het ijs te komen.


Voor de zekerheid heeft K. vervolgens het ijs kapot geslagen, en zodoende kwam zij erachter dat het inderdaad een groot geluk was dat Cera er niet was doorgezakt.
Tot zover dit belangrijke nieuws.

2 opmerkingen:

Fritz zei

Cera cognitief slecht beslagen ten ijs. Je mot ook aan alles denken met die domme blondjes uit de Playboy.

Mevrouw Katblad zei

Zo is het maar net...